Torsdag den 17/11.

Skoldagen är slut och jag sitter och summerar en dag som varit lite annorlunda för mig.
På morgonen begav sig Johanna, Amina och Hanna av till Kulturskolan tillsamman med Elin, Nickie och Tobias. Savannha och Daniel stannade kvar på skolan med Janni. Jag hann bara med att säga hej och hejdå till eleverna, för sedan skulle jag på skyddsrondsmöte hela förmiddagen.
På Kulturskolan spelades, Dansades och sjöngs det innan det serverades fika. Efter fikapausen var det dax att inta Kulturskolans ateljé för ett bildpass.
Under tiden hade Janni först samling med Daniel och Savannha. Därefter kom Poran för att jobba med Daniel på persiska en stund. Savannha fikade och gick sedan med Johan till idrotten.
När Daniel fikat var det hans tur att ha idrott och Savannha fick jobba med sina uppgifter.

20161117_090336 20161117_101830image1img_3915img_3949image2

När alla återvänt till skolan och fått ätit lunch, gick Hanna iväg till hemkunskap. Resten av klassen samlades i klassrummet med mig. Men oj vilken ofokuserad skara jag fick att undervisa. Alla var trött efter dagens strapatser och kanske var det lite konstigt att jag inte varit närvarande på hela förmiddagen.
Vi plockade i alla fall fram ficklamporna och undersökte vad som hände om man lyste genom plastmuggar i olika färger. Lite spännande blev det när en blå och en rosa fläck dansade runt på bordet.
.
img_6169


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *