Fedag den 13/1.

Redan fredag och vårterminens första vecka är slut. Lite ringrostiga har vi allt varit, Åtminstone jag. Ibland har jag glömt vad det står på schemat och vems tur det är att ha idrott.  Men nu är vi igång och tiden springer på som vanligt.
Det är inte så ofta vi har samling hela klassen tillsammans, men på fredagarna har vi det. Samlingen blir extra rolig då.
På fredagarna har vi gott om tid när vi fikar på förmiddagen. Det är trevligt att sitta länge och ha tid att prata med varandra utan att någon måste rusa iväg till någon aktivitet.
Amina hade slöjd i dag. Där sydde hon en ny mössa. Hon ville absolut inte avsluta för att gå till maten och fortsätta nästa vecka. Så det var inget alternativ. När mössan var klar var hon mycket stolt och har sedan visat den för alla hon mött.
Vi andra hade bild. Jag hade förberett med papper i olika färger, färgpennor, limstift, och var sin mjölkkartong. Av det började vi tillverka var sitt höghus.

På eftermiddagen gick vi in till våra kompisar i 1-4 B. Där tittade vi på våra respektive bloggar och sjöng tillsammans. Tiden gick fort och snart var det hög tid att säga hej då till varandra och gå vidare till ”fritids”.

Tack för den här veckan och trevlig helg önskar vi från klass 3-6B / Lisa. 


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “Fedag den 13/1.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *