Fredag den 12/1.

Efter en vecka i skolan efter jullovet, känns det som att alla är ganska trötta. Men nu har vi ju två daga på oss att vila, så på måndag skulle jag tro att alla kommer till skolan fyllda av energi igen.
Savannha började dagen med idrott tillsammans med pojkarna i 3-6C. När den var slut kom hela gänget in och fikade hos oss. Det är så trevligt när vi får besök vid fikabordet.
Hanna, Daniel och Amina fick en mysig stund i kapprummet på morgonen där var och en jobbade med sin jackor och skor. Därefter hann vi med att ha samling innan det var tid för fika.
När eleverna kom in efter rasten var det dax att börja skriva i den första månadsboken för 2018. så vi delade upp oss och för att berätta om veckans bilder.

Vädret var ganska bistert i dag och därför valde vi att stanna inne sista stunden på förmiddagen. I stället för den uteaktivitet som jag planerat plockade vi fram husen och jobbade en stund med dom. Daniel hade en boll i sitt och vi tränade på att skicka den till varandra. I Hannas hus låg det material för att träna på prepositioner.

På eftermiddagen upprepade jag ”Sagan om pannkakan”, som jag berättade i går. Vid det här laget känner eleverna igen händelseförloppet och dom är väldigt engagerade i berättelsen.

Tack för den här veckan och trevlig helg önskar vi i arbetslaget / Lisa. 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *