Fredag den 13/10.

I morse var det bara Amina som hade samling, så hon fick jobba desto mer. Amina hade helt klart för sig vilken dag och månad det är. Hon berättade om ridningen och att hon kände sig ledsen för att det inte är någon ridning idag. Savannha hade idrott med C-klassen. Där spelade dom bl.a. kägelboll. så det var full fart. Sen smakade det gott med lite mellanmål.

På rasten var det mycket att titta på. Dom senaste dagarna har vi haft stora maskiner på gården för att frakta bort det gamla förrådet som brann i somras. Nu är det städat och fint, så vi får se vad vi skall få i stället.
Efter rasten gick vi iväg till miljöhuset för att slänga våra sopor. Vilken tur vi hade. Precis när vi kom ut till soptunnan där vi skulle slänga papper, så kom sopbilen körande.
Först fick vi se hur dom tömde dom stora tunnorna och sedan fick vi tömma vår låda direkt i sopbilens stora lucka.


Innan lunch skrev och berättade flickorna om veckans bilder.
Efter mat och rast var det dax för en av veckans höjdpunkter. Det är när vi samlas med hela B och C-spåret för att avsluta skolveckan med att sjunga tillsammans.
När Olle hade valt att vi skulle sjunga om hjulen på bussen tyckte Amina att vi skulle sjunga om pappa som sov på bussen. Det tyckte hon var riktigt busigt och roligt. Oj vad hon skrattade. Sen var det någon som tyckte att mamma jobbade på bussen och när Max sa att det var någon som sjöng opera, så sa Savannha att det var Dan. Man kan ju undra vad som försegår på skolbussen egentligen 😀

Nu ser vi fram emot att äntligen ha hela klassen samlad på måndag.
Tack för den här veckan och trevlig helg / Lisa m.fl. 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *