Fredag den 16/6.

Så har det då redan blivit kväll denna väldigt speciella dag på året som stavas skolavslutning. Alla kom finklädda och förväntansfulla till skolan på morgonen.

Det blev en lång förmiddag för många av eleverna i väntan på att få ge sig av till avslutningskonserten i kyrkan. Även om vi gjorde vårt bästa för att fylla tiden med roliga aktiviteter. Vi började dagen med att fika tillsammans med 3-6B. Ur frysen plockade vi fram glass och kolasås hittade vi i kylskåpet. Det fanns önskemål om att se på sommarlovsmorgon på tv så när vi mumsat färdigt på godsakerna bänkade vi oss framför smartborden en stund för att titta på det.

När 3-6B gått in till sitt klassrum, pratade vi om vad som skulle hända resten av dagen. Sedan tog jag fram lite arbetsblad där eleverna kunde se vad dom kom ihåg av det vi jobbat med under läsåret. Det var så klart lite svårt att fokusera och snart var det dax att gå till lunchen.

Dagen avslutades med att vi alla samlades för att delta i eller lyssna på en fantastisk konsert i Allhelgonakyrkan. När alla skolans nior slutligen, tillsammans med skolan yngsta elever tågat ut genom kyrkgången, var det dax för oss alla att gå ut till sommarlovet 2017.

Nu återstår bara för mig och arbetslaget att önska alla en riktigt härlig sommar. Oavsett var ni är och vad ni gör, så njut av vad sommaren erbjuder.

Tack för ett härligt, innehållsrikt och roligt läsår och tack för att vi fått ha det tillsammans med era fina ungdomar.

Glad sommar 😎😊🌤⛈

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *