Fredag den 9/2.

I dag började Savannha dagen med idrott tillsammans med Molly och Tobias.
Amina och jag träffades i klassrummet. Efter att ha funderat på vilken dag och månad det är, hur vädret är och vilka som är i skolan, hjälptes vi åt att duka för fika.
När vi fikat och haft rast samlades alla elever och personal i särskolans mellanstadie i vårt klassrum. Där tittade vi tillsammans på en film om hur man bör vara mot varandra och hur det kan kännas om man inte får vara med. Detta som ett led i ett litet vänskapstema som vi har nu inför ”Alla hjärtans dag”. Efter att ha tittat och pratat om filmen bjöd vi in eleverna att välja vilket klassrum dom ville jobba i och sedan arbetade vi med att tänka ut snälla saker som man ville säga varandra. Alla fina kommentarer dokumenterades på små hjärtan som vi sedan monterade ihop på stora hjärtformade papper. Detta kommer alla klasser jobba med nästa vecka och alla de fina hjärtana kommer sedan att pryda skolans väggar.
När Amina och Savannha började bli trötta på det intensiva arbetet, hade vi en liten stund kvar innan lunch. Då passade det bra att sätta sig var för sig för att berätta om veckans bilder.

När vi ätit gick vi in till X-huset för att sjunga. det var många som var borta, så det blev en ganska liten sångkör som tog plats där. Alla hann med att välja var sin sång och vi avslutade enligt Savannhas önskemål, med ”Oboy vilket vackert väder” på förstärkaren. Så det blev lite svårt att sitta still.

Tack för den här veckan, hoppas alla får en skön och trevlig helg.

// Lisa m.fl.

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *