Fredag den 9/3.

Medans Savannha började skoldagen med idrott tillsammans med grabbarna i 3-6C, fick Amina och Daniel gott om tid för att kämpa med att ta av sina ytterkläder. Oj vad duktiga dom har blivit på det. Båda har fullt fokus och helt klart för sig vad som skall göras och i vilken ordning.
När vi haft samling, med alla rutiner och moment som vi vill ha med, var vi alla fikasugna. Amina hjälpte till med att duka och snart stod allas frukost på bordet.
På rasten stannade vi inne för i dag var snön väldigt blöt och inte särskilt lekvänlig.
Det kan vara trevligt med innerast också. Amina passade på att busa, medan Savannha valde att lyssna på en saga. Daniel jobbade hårt med gå och ståträning. När han var trött i sina ben fick han hjälpa Malin att laga en stol. Det såg ut som om han tyckte det var spännande.

När rasten var slut fördelade vi oss på olika ställen med elevernas iPads. Det var dax att börja jobba med Mars-boken i Book Creator. Alla hade många bilder att berätta om. När vi sedan samlades i klassrummet igen ville vi så klart veta vad alla hade varit med om i veckan. Vi kopplade upp iPadsen en och en mot smartboarden och sedan tittade vi på allas bilder och läste vad som stod i texterna.
När det var Savannhas tur hittade vi även bilder från i går eftermiddag, när hon var på bio med sina systrar. Så då berättade hon om det också.

Efter maten gick vi alla till X-huset för att sjunga. Det är alltid lika roligt att träffas på fredagseftermiddagarna.
I dag ville Viggo börja med att sjunga om fredagsmys i OLW-reklamen. Så alla klämde i med sång och dans och sedan var vi på gång för resten av sångstunden.

Trevlig helg och tack för den här veckan. // Lisa med flera.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *