Måndag 12/6.

Nu går vi in på sista veckan för det här läsåret och allt fokus ligger på att avsluta, göra klart och knyta ihop allt vi pysslat med under läsåret.
På morgonen medan Savannha och Johanna var på idrott tog Emma hand om undervisningen för resten av klassen. Hon avslutade sitt skolarbete i ”aktivitet och ledarskap”. Eleverna fick repetera vad dom sett och lärt sig om blommor. Vi avslutade med att spela memory med bilderna.
Tyvärr var musiken inställd i dag på grund av att läraren var sjuk. I stället stannade Savannha inne med Hanna och mig för att jobba med filmerna. Resten av klassen fick ett litet utepass under tiden.

På eftermiddagen jobbade vi klart med forntiden. Eleverna gjorde klart sina träskedar och sedan målade vi. Innan vi avslutade för dagen repeterade vi vad vi lärt om forntiden och tittade på allt vi tillverkat.

I morgon förmiddag är det körövning för dom som skall sjunga på skolavslutningen. Inget bad mer denna terminen. På eftermiddagen har vi förhandsvisning på våra filmer, för några av klasserna i särskolan. På onsdag är det körövning i kyrkan. Jag har ordnat med att skolskjutsen kör eleverna direkt dit på morgonen. Sedan rundar vi av läsårets arbete med filmfestivalen som ni alla är hjärtligt välkomna till.
Torsdag förmiddag planerar vi att fira våra avslutade projekt med en utflykt till Kulturen. dit kommer vi att ta med vårt förmiddagsfika, så det vore fint om ni kan packa ner någon liten dricka i ryggsäcken då.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *