Måndag den 18/12.

Sista vanliga skoldagen för den här terminen. Fast så vanlig har den ju inte varit förstås.
Så fort Savannha kom till skolan fick hon skynda sig iväg till bussen. Hon skulle till kyrkan för att träna till avslutningen i morgon. Där var hon sedan hela förmiddagen och kom inte tillbaks till skolan förrän det var dax för lunch. Sedan var hon ganska trött och hade inte mycket energi kvar för något skolarbete.
Daniel och Amina var kvar i skolan med mig. Vi tog god tid på oss för att ta av ytterkläder och att komma på plats. Poran kom och jobbade med Daniel en stund på morgonen. Under tiden jobbade Amina och jag med att träna på bokstaven H och på ett gäng nya ordbilder. Nu kan hon snart beställa vad hon vill ha att äta utifrån en lista som kan bestå av valen: pizza, tacos, glass, korv och godis.
När Daniels hemspråkslektion var slut hjälpte han till en stund med att välja mat.
Vi tränade på att kasta boll en stund. Ett litet bildarbeta hann vi med också innan det var dax att gå till maten. Med hjälp av hjärtformade stämplar tryckte ungdomarna bilder med rött, grönt och guld.

På eftermiddagen överraskades vi av att brandlarmet satte igång. Som tur var var det bara övning, men det var ändå till att bege sig iväg till uppsamlingsplatsen för att bli avprickade av rektorn innan vi fick återvända till klassrummet.
I morgon träffas vi i skolan och tar en snabb fika innan vi beger oss iväg till kyrkan för att uppleva årets avslutningskonsert. Savannha som skall vara med och sjunga går iväg direkt på morgonen.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *