Måndag den 4/6.

Ny vecka och sommaren håller i sig. Det börjar bli lite varmt i klassrummet och det påverkar både elever och vuxna. Men med hjälp av lågt tempo, tvärdrag och regelbundna vattenpauser tar vi dagarna som dom kommer och får ändå lite gjort.

I dag dök Elin upp i klassen och kommer att jobba nu i början av sommaren. Så glada eleverna blev att se henne. Allra gladast blev nog ändå Amina.
Eftersom Elin är tillbaka så har Tina slutat hos oss. Det tycker vi är tråkigt, men hon kommer att vara kvar i skolan till hösten och följer då med Amina och Daniel till högstadiet.
Nu när Tina slutar hos oss fick vi en väldigt fin present av henne. Det var en hel korg full med frukter som hon virkat åt oss.

Tack snälla Tina för den 💝

Efter samling, fika och rast gick vi in och gjorde klart våra fina blomstertavlor. Som tur är hade vi kvar fotona på vårblommorna, för ute i parken finns dom inte längre kvar.
Innan det var dax att äta lunch hann vi också med lite prepositionsträning med hjälp av kattbingo.

På eftermiddagen packade vi upp den nya fruktkorgen och pratade om vilka frukter det var i den, räknade och jämförde.
Vi avslutade med en favorit i repris. Savannha ville gärna se ”Barr och Pinne” så det fick bli hela tre avsnitt. Efter en stund anslöt Hanna så att även hon fick se lite. Hon hade varit med
3-6A på musik.

I morgon är det träning i kyrkan för Hanna och Savannha. Så direkt när dom kommer till skolan skall dom gå iväg dit.

 


Prenumerera på nya blogginlägg

2 reaktion på “Måndag den 4/6.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *