Onsdag den 10/1.

Äntligen har hela klassen varit samlad för att jobba tillsammans. Det var faktiskt ganska länge sedan.
Men allra först var det förstås idrott för några. Under tiden var Savannha i c-klassen och hade samling. Tills vidare skall hon vara det tisdagar och onsdagar. Det blir ju lite trist att bara vara en när det skall samlas och Savannha trivs bra med pojkarna i 3-6 C.

När vi slutligen förenats i klassrummet var alla väldigt glada och nöjda. Det märks att eleverna precis som vi vuxna trivs bäst när alla är närvarande.
Innan alla hade fikat kramats och busat färdigt hade klockan blivit så mycket att det nästan var tid att gå till maten. På onsdagarna är det ju tidig lunch på grund av att det är bad på eftermiddagen.

När vi ätit var det dax för Hanna och Savannha att åka iväg till badet. Det var två lyckliga flickor som tog plats på bussen. Dom hade sett fram emot att få simma tillsammans hela förmiddagen.

Amina och Daniel bakade bullar med mig i klassrummet. Medans vi bakade pratade vi om att om man delar en bulle så blir det två bullar. Det kunde vi göra många gånger och varje gång kunde vi se att om man delar en så blir det två.
När vi bakat klart och räknade bullarna så hade vi 12 bullar på plåten. Några fick följa med hem och några fick följa med till mellanmålet för avsmakning.
Efter baket hjälptes vi t att städa och torka bordet innan vi tittade på dagens bilder och pratade om vad vi gjort.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *