Onsdag den 16/11.

Dagen började för Aminas, Daniels och Hannas del med idrott. Till Aminas stora förtjusning hade Johan planerat att dom skulle leka ”Palla äpplen”. Det är en stor favoritaktivitet för både henne och Hanna.
Vi andra hade i vanlig ordning samling. När vi pratat om vem som var i skolan, hur alla kände sig i dag och vilken dag det är, så gick vi över till att prata om temat ”staden”. Efter att ha pratat om vad en stad är, vad man kan se och göra i en stad och hur husen och gatorna ser ut, plockade vi fram vår egen gata. I Savannhas hus hittade vi alla elevernas namn och bilder. Sedan fick eleverna jobba med att para ihop dom. Att Johannas hus innehåller en massa kastanjer och en tärning såg vi i går, så det blev ett roligt återseende.
När vi fikat och alla varit på toaletten, satte vi på utekläder och gick ut. Målet för dagen var den lilla ”skogen” i Tunaparken. vi hade ficklampor med oss och gick på upptäcksfärd i snåren.

image3 img_3419 img_3424

På eftermiddagen när Savannha och Daniel skulle ha hemkunskap blev allt lite försenat. Därför började vi med att jobba med uppgifterna i husen medan vi väntade på att alla vuxna skulle komma från sina raster. Oj vilket fokus. Eleverna är så duktiga på att samspela, vänta på och respektera varandra. När Mariann kom delade vi upp oss och Hanna, Amina, Johanna och jag förflyttade oss in i grupprummet där vi fortsatte jobba. Innan vi avslutade tog vi fram iPadsen och tittade på bilderna från förmiddagens utflykt till parken.
Savannha och Daniel lagade bananpannkakor som dom sedan smakade på.

img_3435img_3439

I går och i dag har vi haft en vikarie som heter Tobias. Han fungerar väldigt bra med våra elever och jag tror att alla flickorna är lite småförälskade. Tobias kommer även i morgon förmiddag och följer med till Kulturskolan. Det är Amina, Hanna och Johanna som skall dit.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *