Onsdag den 17/1.

Så har vi avslutat en skoldag igen och eleverna har gått vidare till andra aktiviteter.

Amina, Daniel och Hanna började i vanlig onsdagsordning dagen med idrott. Under tiden var Savannha i C-klassen och jobbade med dom.
På onsdagar är det ju tidig lunch för oss eftersom det är bad på eftermiddagen. Men lite jobb hann vi med i alla fall. Det var Aminas tur att titta vad som fanns i hennes hus. Det var ett nytt material som gick ut på att få jämnvikt på en balansvåg. Det fick man när vikterna var placerade så att det var lika mycket på båda sidor.

I dag var det Aminas och Daniels tur att åka till badet. dom njöt i det varma vattnet och när det var dax att avsluta och gå upp ur basängen blev det protester.
Vi andra var i skolan och bakade bullar. Vi passade på att träna på att dela. Om man har en deg och det är två som skall baka så kan man dela degen så det blir två halva degar.
Medan vi väntade på att bullarna skulle jäsa passade vi på att titta till våra kompostmaskar. Dom såg ut att ha det fint i sin hink, men det var inte mycket mat kvar. Så vi hittade ett halvätet päron som vi matade dom med.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *