Tisadag den 28/3.

Nu har vi sagt hej då till varandra. Daniel har åkt hem och resten av och eleverna är på fritids. Där skulle dom så påskgräs i dag har jag hört.
Tidigare under dagen har Hanna och Savannha varit och badat. Det är en populär aktivitet som dom absolut inte behöver övertalas till.

Under tiden var vi resten av klassen kvar i skolan och jobbade. Johanna gick först på en liten promenad med Janni och sedan jobbade dom i grupprummet tillsammans. Johanna jobbade väldigt koncentrerad i 20 min, sedan talade hon tydligt om att hon inte orkade mer. Janni sa att dom skulle göra en gång till sedan var det klart. Då orkade Johanna det också, sen fick det räcka.

Amina och Daniel jobbade först en stund med mig. Amina gjorde färdigt sina hus och talade om var dom skulle vara i staden. Daniel målade med bivaxkritor. En liten stund var det spännande, men sedan övergick han till att titta på vad Amina gjorde.
Innan lunch gick Daniel ut en sväng för att träna sig på att köra rullstolen. det är han i och för säg väldigt bra på, men han behöver träna på att köra åt rätt håll ibland.
Amina jobbade under tiden med mig i klassrummet. Vi gick igenom alla hennes mål och jobbade med flera av dom. Hon har ett mål att hon skall prova ett par nya material för bildarbete. Det var hon väldigt sugen på, så det ser vi båda fram emot att göra efter påsk.

När vi ätit var det åter dax att träffa alla kompisarna i B-spåret för ett gemensamt dramapass i dramasalen.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *