Tisdag den 13/2.

Amina och Daniel började dagen i idrottshallen med Johan. Savannha började sin skoldag i C-klassen hos Petra. Jag hade berättat för Savannha att vi skulle få besök när hon jobbat klart i Petras klass, så hon hade ganska bråttom att avsluta där för att komma in till mig igen. Därför hann vi med att göra en samtalsmatta innan det var dax för fika.
När vi fikat klart kom besöket. Det var Viveka och Anders från habiliteringen som kom för att besöka oss.
Besöket stannade resten av förmiddagen och var med när vi jobbade vidare med veckans vänskapstema.
Vi tittade på en film om att inte få vara med och därefter pratade vi om hur det kan kännas och hur man kan göra om man vill vara en bra kamrat.
Sedan fortsatte vi med att göra vänskapshjärtan. Kreativiteten var stor när det skulle klippas och tänkas ut bra saker att skriva på hjärtana. Så nu har vi ytterligare ett stort fint hjärta att pryda väggen i kapprummet med.

På eftermiddagen var det Savannhas tur att ha idrott. Vi andra tittade vi på filmen igen. Efter att ha pratat lite om det vi sett tränade vi på prepositioner en liten stund innan det var dax att sluta för dagen.
Vi började med att lägga den mjuka kycklingen på olika ställen i förhållande till lådan. När vi tröttnat på det tog vi fram vårt låtsasäpple och gömde det. Sedan var det bara att leta enligt den lägesbeskrivning vi sjöng i sången.


 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *