Tisdag den 13/6.

Efter rungande applåder och många berömmande ord har vi nu sagt hej då till våra kompisar i tre av särskolans klasser. Dom har besökt oss för att få en förhandsvisning av klassens kortfilmer.

I morse började Amina, Savannha och Hanna dagen med körövning i aulan. Nu är det bara en övning kvar innan skolavslutningen skall gå av stapeln. Och den övningen är i kyrkan i morgon. Daniel och Johanna hade samling och fika under tiden. När körövningen var slut gick hela klassen utom Amina ut på rast. Amina stannade i klassrummet med mig för att jobba tillsammans med fem femteklassare i grundskolan. Jag hade bett om hjälp med att titta över Aminas pekkartor eftersom jag tycker att dom är väldigt vuxna. Om man är tolv vill man väl ha ett språk som andra tolvåringar. Det höll alla flickorna med om och snart hade vi en hel lista med ord som dom tyckte Amina kunde behöva.

Eftersom filmvisningen på eftermiddagen inte skulle börja förrän 12.30, så blev det lite extra lång rast. Det passade bra för det bjöds på dans och musik på skolgården. En liten tur till gungan på X-husets gård blev det också.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *