Torsdag den 30/3.

När Poran kom för att träffa Daniel i dag kom vi överens om att det kunde vara skönt att gå ut en stund. Så Daniel och Poran gick en runda och tittade på hur långt våren hade kommit. När dom tyckte det blev lite kallt gick dom in och fikade.
Resten av klassen hade en kort samling, för på torsdagar är det idrott för Savannha och Johanna redan kl 9.10 och innan dess behöver dom få något i sina magar.
Amina och Hanna jobbade en stund med mig. Vi tränade ordbilder och och antal. Hanna fick jobba självständigt med ett nytt material där det gällde att sortera olika antal djur eller brickor efter en mall. Det tyckte hon var roligt. Kul att kunna jobba själv och sedan få se om det blev rätt när jag kollade.
Klockan tio var det byte i idrottshallen. Då var det Johannas tur att jobba med mig. Vi hjälptes åt att försöka skriva lite på smartboarden. Vi får träna fler gånger på det. Det är ju spännande när det står Johanna på tavlan, men hur det går till är inte lätt att förstå.
Savannha var inbjuden till klass 1-4A där hon har många kompisar. Där lekte dom flera olika lekar och det var en väldigt nöjd tjej som anslöt till klassen när det var dax att äta.
Efter maten och rasten var det dax att plocka fram vår fina Tunagata där alla har sitt eget hus. Oj vilket fokus det är när alla turas om och samspelar runt de olika materialen i husen. När tiden var slut och det var dax att avsluta, var det riktigt svårt att bryta.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *