Torsdag den 8/6.

I förmiddags var det fullt upp med filmarbete för alla på lite olika håll. Medan Savannha och Johanna var på idrott gick Hanna iväg till Tunaparken för att filma. Daniel fick följda med för att hjälpa till. Amina stannade i klassrummet med mig för att klippa och redigera. bäst som vi satt och jobbade gick brandlarmet igång och det var brandövning. Så det var bara att knalla iväg ut till samlingsplatsen.
Hanna och Daniel stannade kvar i parken med Malin ända fram till lunch. det var mysigt att jobba där. Daniel kastade bröd till fåglarna medan Hanna filmade. Så Amina blev själv på sitt idrottspass. Hon hade dock sällskap av Johans dotter Isabel som var på besök i skolan i dag. Det tyckte Amina var toppen.
Då var det Johannas tur att jobba med sin film, medan Savannha fick i uppdrag att gå runt på skolan och dela ut inbjudningar. För på tisdag blir det förhandsvisning på filmerna. Då hoppas vi att kompisarna i B-spåret och i 3-6 A kan komma och titta. På onsdag ser vi fram emot en fantastisk premiärvisning. Då är ni föräldrar väldigt välkomna. Vi kommer att mingla, dricka bubbel och titta på film. Därefter bjuder vi på kaffe och kaka.
Meddela gärna om ni kan komma. 


På eftermiddagen jobbade vi som varje torsdag, med ”husen”. då är det fullt fokus och hög aktivitetsnivå.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *